PRESENTERAR STOLT:

PRESENTERAR STOLT:

 

JAZZ

JAZZ

Jazz

Jazzen har sina rötter i afrikanska danser och nordamerikansk industrialism. Den moderna jazzen har dessutom influerats av den klassiska baletten, varifrån man lånat både teknikträning och lektionsform. Dansen är nära kopplad till musiken, som varierar från ragtime och musikal till r’n’b och radiohits.

Att träna jazzteknik utvecklar smidighet, explosivitet och musikalitet. Vi fokuserar på dansglädje och uttryck. Mjuka, flytande rörelser blandas med fartfyllda, energiska moment.

NYHETER! Till hösten 2018 kommer Magnus och Jacob ha en Jazz/Uppvisningsgrupp där det kommer vara ett högt tempo och fokus på mycket koreografi, teknik och musikalitet.
Audition görs på första lektionen som är Söndag 2 september kl 16. Åldersgräns är 16 år och krav för att ta klassen är att man även deltar på någon av Jacobs och Magnus övriga klasser. Klassen kommer vara stängd för elever men öppen för professionella dansare att ta drop-in.

Det kommer även bli Jazzteknik/Auditionträning för Nybörjare/lätt. Något för dig som vill lära dig grunderna och vad du behöver  kunna söka in på skolor.

JAZZ UNDERVISAS AV:
MAGNUS, PHILIPPE OCH JACOB