PRESENTERAR STOLT:

PRESENTERAR STOLT:

 

ALVA HANSEN

ALVA HANSEN

Alva Hansen

Alva började dansa vid 13 års ålder. Hennes första klass någonsin var en dancehallklass och hon fastnade direkt för stilen. Strax därefter började hon även ta klasser inom street/hiphop mm, dancehall är dock den stilen som än idag ligger henne varmast om hjärtat.

Alva tog studenten från Lunds dans- och musikalgymnasium 2014. Under gymnasiet började hon även i malmöbaserade dansgruppen Cupcake crew, som b.la. våren 2014 medverkade i Tv3’s ”Talang Sverige”, där dom gick hela vägen till final! Hon har även varit en del av Obsession crew från Malmö Dansakademi och vunnit b.la. Streetstar dance school challenge 2015, gått hela vägen till final i UDO World streetdance championship 2016 i Glasgow, där hon även tog en andra plats i DUOS.

Utöver detta har Alva b.la. medverkat i diverse dans- och musikvideos, dansat för en av världens största dancehallartister Mr Vegas, öppnat upp för den Nigerianska superstjärnan Patoranking, varit bakgrundsdansare för danska artisten Chin Ono samt diverse dans och klubbgig!

Idag undervisar och dansar hon aktivt runt om i Skåne och är en av medlemmarna i Limited Edition crew från Malmö. Alva är även en av dansarna i Blac Opal Talent Agency, baserat i Malmö!

Det viktigaste på Alvas klasser är känslan. Inte att ha alla stegen eller att kunna hela dansen perfekt, utan att ha kul och att känna musiken/stilen.”

ALVA UNDERVISAR I:
DANCEHALL NEW SCHOOL