PRESENTERAR STOLT:

PRESENTERAR STOLT:

 

EMILY CLULEY

EMILY CLULEY

Emily Cluley

Emily har alltid älskat att dansa och började som 13-åring att koreografera och lära ut till andra barn och ungdomar. Sedan dess har hon lärt ut på flera olika skolor och sammanhang, åldrar 1-99.

Hon tog studenten från Lunds Dans och musikalgymnasium 2013 där hon studerade musikal och skolades i balett, jazz och hiphop. Under åren har hon kombinerat sin passion för dans med sin nyfikenhet av olika kulturer genom att resa runt och lära sig olika stilar som hon blandar in i sin egen dans. Hon har bl.a tagit klasser på Pineapple Dance Studios (London) och 1Million (Seoul).

För några år sedan introducerades hon till Kpop och kom med i crewet The Unnie Vibe. År 2019 var hon i Korea tillsammans med dem på en internationell danstävling där de kom till final och vann. Tävlingen sändes i koreansk tv.

På Emilys klasser kommer eleverna få lära sig grunderna i hiphop och öva på sina grooves. Genom dansen vill hon uppmuntra sina elever till att våga ta plats, vara kreativa och att hitta sin egen stil.

EMILY UNDERVISAR I:
HIPHOP KIDZ, MUSIKALKIDZ