PRESENTERAR STOLT:

PRESENTERAR STOLT:

 

HANNA NILSSON

HANNA NILSSON

Hanna

Hej! Mitt namn är Hanna och jag är 16 år. Jag har dansat ända sen jag var barn och har alltid tyckt att det varit lika roligt men det var inte förrän i början av 2015 som det verkligen tog fart. Detta i och med att jag kom med i tävlingscrewet PowerPuff Crew, vilket gjorde att dansen fick betydligt större fokus än tidigare. I år bestämde jag mig dock för att lägga tävlingsdansen på hyllan då jag ville utvecklas mer i en annan riktning. Detta har jag fått chansen att göra genom att bland annat börja hålla klasser här på Rydbergs Dance Academy. Dansen för mig är glädje och ett sätt att uttrycka mig på.

På mina klasser kommer det handla mycket om att skapa en bra stämning och lära sig peppa varandra men också att utvecklas som individ och dansare genom att träna hårt samt utmana sig själv. Jag vill att mina elever ska känna att träningarna är ett ställe de kan hämta energi och glädje från varandra och inte se det som någonting jobbigt eller tidskrävande.

Med detta sagt hoppas jag att ni går in och anmäler er till mina kurser för detta kommer bli en underbar termin med massor av dans och lycka!

HANNA UNDERVISAR I:
LADY STYLE