PRESENTERAR STOLT:

PRESENTERAR STOLT:

 

ISABELLE HULTQVIST

ISABELLE HULTQVIST

Isabelle

Som 8 åring började jag drilla och jag älskade det! Så när det var dags att välja till gymnasiet så visste jag att jag ville röra på mig så då började jag på Estet, dans på Nicolaiskolan i Helsingborg (2010-2013). Under dessa år växte kärleken för dansen snabbt och efter jag fick mitt första dansjobb som dansare på Cabaret Candy Club i Helsingborg 2012 så visste jag att det är det här jag vill göra, jag vill dansa! 

Jag gjorde audition till Iwanson International School of Contemporary Dance och kom in så jag tog mitt pick och pack och flyttade till München, Tyskland (2013-2016). Där fick jag möjligheten att dansa för olika gästlärare från hela världen varje vecka! Jag blev även introducerad för pedagogik och lärarrollen och jag nappade direkt. Så efter examen flyttade jag tillbaka till Sverige för att dela med mig av alla de kunskaper jag fått i Tyskland och började som danslärare på många olika dansskolor runtom i Nordvästra Skåne. 

Till hösten 2018 kommer jag även erövra Malmö! Jag kommer ha klasser i Contemporary och då gäller så klart mycket teknik och stort fokus och massa krälande på golvet! 😉

Efter jag flyttat tillbaka till Sverige har jag även gjort olika dansgig så som Landskrona Galan, bakgrundsdansare till Rebecka Karlsson från Idol, dansare på nattklubben på Wallmans i Köpenhamn och  Cabaret Candy Club.

ISABELLE UNDERVISAR I:
CONTEMPORARY, LADY STYLE