PRESENTERAR STOLT:

PRESENTERAR STOLT:

 

JONNA LINDBERG

JONNA LINDBERG

Jonna Lindberg

Jonna har arbetat som danslärare, koreograf och regissör på Musikteaterskolan i Bjärnum i ca 14 år. Här har en stor del av Sveriges främsta musikalartister startat sin väg till karriär. Att vägleda och inspirera blivande artister har varit en del av Jonnas yrke och många har henne att tacka för sina framgångar. Detta genom hennes förmåga att se alla och ge dem rätt verktyg för att lyckas i den tuffa artistbranschen.

Jonna frilansar också som koreograf och har uppdrag för bland annat SVT. Senast var det till ungdomsserien Up4noise och Idas danschallenge. Hon har också arbetat med casting till de populära serierna Klassen och Up4noise som visats på SVT Play/ SVT Barn. Jonna är utbildad musikalartist på Balettakademien i Göteborg men trivs bäst bakom scen men några kul jobb som hon har gjort är bland annat ett dansjobb till en reklamfilm inför Justin Timberlakes konsert. Denna visades runt om i världen. På Göteborgs Operan medverkade hon i musikalen A Chorus Line och hon uppträder ibland som både sångerska och dansare med showgruppen Showtime.

På Jonnas lektioner blir det variation, energi och glädje. Uttryck och känsla prioriteras. Varför dansar vi? Vad vill du berätta med din dans? Vad säger musiken? Jonna är tillbaka på Rydbergs och hon är supertaggad på att leverera fartfyllda lektioner till er!

JONNA UNDERVISAR I:
JAZZ, MUSIKALJAZZ