PRESENTERAR STOLT:

PRESENTERAR STOLT:

 

PERSABIEL SEYOUM

PERSABIEL SEYOUM

Persabiel

Persabiel, även kallad för Persa upptäckte dansen som tonåring. Hennes passion för dans började när hon tittade på MTV och plockade alltid upp koreografier ifrån musikvideor som Missy Elliott, Aaliyah och Britney Spears. Det var i detta ögonblicket hon visste att hon ville syssla med dans! 

Det tog inte lång tid innan hon fann sig dansandes intensivt på Hip Drop Dance complex i Malmö,där hon tog sina första hip hop klasser. 2012 flyttade hon till Los Angeles där hon främst studerade Business men dansade vid sidan om på skolor som IDA Hollywood, Movement Lifestyle, Debbie Reynolds dance studio och Millenium Dance complex. Efter 1 år bestämde hon sig för att transfer till Glendale College där hon studerade dans. I början av 2014 åkte hon till Atlanta, Georgia där hon dansade på Dance 411 för danslärare som Sean bankhead, Jermey strong, Anthony Marquis mfl. Här hittade hon sin stil samt sin personlighet som dansare/koreograf. 

Hon har varit koreograf/bakgrundsdansare för artister som Haadaway, Magic System, Nikita Sosani samt öppnat för den Nigerianska stjärnan Patoranking. Det senaste hon har gjort är att koreografera/dansa för den svenska artisten GNUČČI för H&M MOMENT. Samt skapat föreställningen ”The Shake Down” inför Sommarscen Malmö 2019 som är det största eventet i Malmö under sommaren. 

Utöver detta så har hon tagit O.T crew till 1a plats i UDO championship 2019, 2a plats i Streetstar 2018 (Advanced 20+) och hela vägen till final i I AM DANCE i Sverige 2018. 
Hon jobbar ständigt med att skapa performance nummer till stora dans grupper runt om kring Skåne då hon gillar att jobba med formationer och dynamik. 

Förutom att Persabiel älskar att undervisa så ser hon till att sina elever ständigt utvecklas som dansare och människor. Hennes klasser är fyllda av energi samt så kan man inte hjälpa att bara gå loss på hennes klasser! 
En klass med Persa och så lämnar ni danssalen fylld av självförtroende och nygiven energi!

PERSABIEL UNDERVISAR I:
GIRLY HIPHOP, AFRO, NEW SCHOOL HIPHOP, POWERPUFF CREW